söndag 7 november 2010

Lite nytt...

Förkylningen rasar i kroppen och orken finns inte riktigt, men jag vill visa er lite jag gjort. Dessa kort är jag supernöjd med. Det är samma modell som jag gav till Essmo, men med julmotiv. Ett är Maja Design från i fjol, och ett är årets julpapper från Pysselgumman. Det är såna superfina papper!!!

Sen har jag gjort ett tändstickskort, eller vad man nu kan kalla det...
Kolla in min Martha Stewart punch. Super snygg!!!  Till sist så är det två julkort kvar. Enkla, men resultatet är jag nöjd med.

Med alla julkort i tidigare inlägg, och med dessa, så har jag hunnit ikapp med jukorten. Nu är har jag gjort kort t.o.m v44. Nu känns det som om julkortstillverkningen är på G. Nästan så att jag måste starta en jul CD...

Det var allt för mej idag. Nu ska jag koka mej en tetår och sen krypa upp i soffan under filten. Kanske att jag orkar pyssla lite sen i eftermiddag.Vi får väl se...


Kram från mej // Kikki

8 kommentarer:

Lena sa...

Snyggt! Du är en hejare på att få till vackra kort. Krya på dig kram. Lena

Lena B E sa...

Mycket, mycket superfint!! :) Jag håller med Lena, du är en hejjare på julkorten!! :) Och den där tändsticksasken... WOW så fin!! :)
Helt underbara alster, kanon vännen. :)
Jaa, din MS stans är jättefin, jösses så många fina såna det finns, man skulle vilja ha dom allihopa men det är ju tyvärr omöjligt.
Nu har jag fått hem min maskin och även hunnit testa den lite, och jag lovar dig det är jättekul!! Är sååå glad för att jag köpte den så.
Krya på dig nu vännen, och kura under filten ett tag till så går det nog över så småning om.
Ha det så bra.
Kramar från Lena

Pimmi sa...

Ojojoj, hur lyckas du med allt detta. Jag är djupt imponerad.
Så mycket snyggt.
Kram Emma

Gun sa...

Nu har du gjort det igen!
En del alster har jag ju sett irl.
Gillar kanelbark i alla lägen och det där blev jättefint. Snygg vinröd färg på pappret...

Krya på dej

Kram Gun

Essmo sa...

åå va mycket fint du har gjort! Jaaa, det kortet jag fick är ju bara såååå läckert! å de andra korten är ju oxå kalassnygga! Tändstickask-kort är ju kanonbra som gå-bortis-present.. Himla fint det var!
Usch va trist å vara sjuk, hoppas du snart blir frisk å kry!
kramar (på långt håll ;) K.

Carina sa...

Oj så mycket julinspiration jag fick här.!! Den inspirationen har inte infunnit sig än, hur jag än försöker göra julkort så blir det alltid något annat... Yack för din omtanke, den värmer!!! Ska på samma möte med samma människor i morgon, får se hur det går. tråkigt att du är förkyld. Pressa färsk ingefära i te, det gör susen!! Min unge lärde mig. Kram och krya på dig!!

Carola sa...

Oj,oj,oj så mycket fint Du gör!!! Det där översta kortet blev jag sugen på. Du kanske kan vara snäll och visa mig nästa gång vi har Scrapträff? Och så undrar jag(som varit borta från både bloggande och pysslande i nästan ett år) om jag kan få länka till Din blogg i min(försiktigt uppstartade igen)?
/KRAM Carola

Lisa-olsi sa...

Vilka jättefina kort du har gjort.

Kul att du är med i vår utmaning :)

Lisa