söndag 28 februari 2010

Jag blir galen!!!!!!!!!!

Jag tror jag går upp i atomer..... Jag har slitit  mitt hår, för att få en fungerande besöksräknare. Tack och lov har jag alldeles nyss varit och klippt mej, så det finns inte så mycket att slita av. Jag är inget datasnille, utan vill gärna att allt ska vara lätt. Bara trycka på en tangent, så ordnar all sig. Mitt tålamod är inte det bästa. så helst ska inget  eller ingen djävlas med mej. Allt SKA bara gå lätt och smidigt...... Äntligen fick jag till det....
Hur i hela friden kan jag då hålla på med scrapping???? Det kan man verkligen fundera över. Nåt bra svar har jag inte, men jag har än så länge aldrig klippt eller rivit sönder nåt alster. Skulle det hända blir jag inte förvånad. Som tur är så finns det mycket papper att  ta av :-))

Våran yngsta son Simon, skulle åka till några kompisar i Gävle i morse. Men kan ni gissa vad som händer? Jo, han åker på vinterkräksjukan..... Inte skoj!
Nu skuras toaletterna, och händerna tvättas med sprit. Jag vill INTE ha kräksjukan..............

Scrapparsuget har inte infunnit sig i helgen. Hoppas bara att det är tillfälligt, för jag har en massa underbara papper som väntar på att bli scrappade.

I morgon kommer "sonhustrun" Malin, och då ska vi baka matbröd. Mums filibabba........

Måste bara få visa en bild på våra charmiga hundar, MIKE och TYSON.

Ha det gott i snöovädret.

Kramar // Kikki

5 kommentarer:

Lena B E sa...

Hejsan!
Stackarn vad tråkigt för honom, både för resans skull och för att få den sjukan, blää!
Datorer är minsann inte det lättaste att ha att göra med, jag är så glad att jag har min gubbe att få hjälp av så, när datorn djävlas!! Men bloggen vill jag trots allt sköta själv. Som tur är finns det ju massor med vänner att få hjälp utav.
Vad skönt dom små luviga ser ut att ha det då, så gulligt. :D
Ha det så bra. Kramar från Lena

Catta sa...

Åååh, vilka söta vovvar du har! Helt underbart att Tyson låter" lillebror" vara i hans bädd. Du har många härliga foton att scrappa nu minsann!
Kram C

Lotta sa...

Haha, du kan tro att jag slet mitt hår åxå innan jag fick dit min besöksräknare....inte det lättaste men tillslut lyckades jag åxå....Vilka datasnillen vi är va...hahahahaa..

Tråkigt med kräksjukan....hoppas verkligen att du klarar dig, roligare kan man ju ha menar jag...Min mamma säger alltid att man ska äta hela vitpeppar eller kryddpepparkorn så är risken mindre att man åker på magsjukan...vet itne om det funkar direkt, men skadar inte att prova:)

Ursöta hundar ni har...

Ha det gott!

Kram

"Witch" sa...

Såja nu har räknaren fått en person till hihi.
Kräksjukan, fy sjutton!! Finns inget värre!! Hoppas du mår bra och att sonen är frisk nu.
*kramar*

Lena sa...

Säger samma, en person till, till din räknare,ha,ha. Det här med datorer är inte alltid så lätt.
Vilka söta hundar du har. Jag älskar hundar och saknar att ingen ha. Ha en bra vecka. Kram Lena