torsdag 4 mars 2010

KAOS Awarder...

Jag blev ju tilldelad en KAOS award av goaste LOTTA för ett litet tag sen. Och i måndags kom den med posten. Kolla in vad den tjejen är duktig!
Japp, så var det min tur att ge awarden vidare till 3 underbara scrappare. det första går till.........CATTA. Hon är en sån underbar person, som det bara inte går att tycka om. Hon har funnits där för mej och hjälpt mej när jag började med scrappandet. Hon bara är.......
 
Den andra awarden går till en tjej som jag aldrig har träffat, men som har en helt underbar blogg. Nämligen....
 
ESSMO/KARIN. Det är en av de första bloggarna jag började kolla på när jag började scrappa. Hennes LO´s är nånting så otroligt läckra. För att inte tala om korten..... Fast än det är mycket rosa, och rosa är inte riktigt min färg, så är hon helt fantastisk.
 
3:e och sista awarden går till en tjej jag heller aldrig träffat. Hennes blogg är också en av de första jag började kolla in. Massor av godbitar finns att beskåda i hennes blogg. Det är...........
 
CAJABA/CARINA. Jag gillar allt hon gör..... Det finns inga andra ord att beskriva hennes blogg annat än: SUVERÄN!!!!!
 
Jaha tjejer.... Nu får ni maila mig era adresser så jag kan skicka dessa godbitar till er. CATTA, din adress har jag. Men KARIN och CARINA, min mailadress står under min profil.
 
 
 
Vet ni inte vad en KAOS-award är?? Här kommer en liten förklaring...
 
                                       *********
 


KAOS(Kreativa Artister med Otrolig Skaparglädje)

En levande logga som sänds till någon man uppskattar.Men istället för att ha den digitalt, så skapar man riktiga scrapverk och skickar dessa vidare.Den som får, ska i sin tur skicka vidare egengjorda KAOS-awards till dem de uppskattar.Awarden heter ju som sagt KAOS oavsett vem som gjort dem.Och på dessa ska ens egen stil, eller specialiteter finnas med.Varje KAOS-award innehåller:Titel: KAOS - Kreativa Artister med Otrolig SkaparglädjeSkaparens eget namnStorlek: 10x15cm

Sedan ska man ju givetvis fota/scanna awarden och blogga om den också.På så vis blir ju awarden ett digitalt minne, men också något man kan fysiskt spara och titta på.I bloggen utser man också nästkommande TRE KAOS-vinnare.Kanske skriva en liten förklaring om varför dessa fått awarden, eller bara lämna länk till dem.
                                      *********

Ha det nu så skönt i fin vädret. Jag ska ta en promenad med våra taxametrar.........

Kram // Kikki

5 kommentarer:

Essmo sa...

Men guuuu va glad du gör mig! TACK snälla för att du tänkte på mig! å vilka fina ord! *rörd*
tack tack tack! !
mailar min adress,
kram kram!!

Carina sa...

Men tack!!! Jag blev jätteglad när jag hittade denna! Just nu är jag förkyld, orkar inte så jättemycket så detta var riktigt roligt. Du ska få min adress. Ha det gott!! Kram

Carina sa...

Hej igen! Nu har jag provat skicka mail till dig två gånger men jag får bara tillbaka att det inte går att skicka till den adressen. Stämmer den som är i bloggen??

Essmo sa...

Tusen tack för den underbart fina kaosen som kom idag, den är verkligen URFIN! tack!!
kram kram!!

Anonym sa...

Hej tjejen!

Åh vilka vackra kaos awarder! =)

Jag kan även passa på att berätta att jag ska ha en utförsäljning av massor med scrapprylar, mkt av det helt oanvänt & ligger i förpackning. Så kika in om du är intresserad! =)

Ha en skön dag,kramar Ulrica