måndag 22 februari 2010

Så himla kul.

Jag trodde aldrig att det skulle vara så kul att göra julkort, även fast det inte är säsong för det. Men det är det faktiskt :-)  Brist på fantasi har jag då inte. Det går som smort...... Här är i alla fall mina bidrag till Jul Hela Året v.7.

På det här kortet har jag använt papper från Vivi Glade. Dom är super snygga!!! Motivet är stämplat med distress Aged Mahogany, och embossad med rött pulver. Den lilla biljetten har jag laddat ner hos super underbara Miss CutiePie. Där finns en massa kalasfina grejer för nerladdning. Gör ett besök. Ni blir inte besvikna! Blommor och blad har jag inte den blekaste aning var de kommer från. Pine punch har jag använd. De är duttade med stickles, likaså blommorna. Några blingstenar och sen klart!!Det andra kortet har jag mallat av från ett gammalt kort, som var bland min farmors saker. Ursprungliga kortet är lite smalare, men stänganordningen på baksidan är densamma.


Papprena kommer från Bo Bunny, tomtestämpeln köpte jag av Nettan, textstämpeln kommer jag inte ihåg vartifrån och stjärnstämpeln likaså. Framsidans hörnstämpel kommer från Stämpelboden.
Tack och hej // Kikki

2 kommentarer:

Lena B E sa...

Stort GRATTIS till dina awarder, va roligt!! :)
Så jättefina julkort, jag beundrar dig som lyckas göra julkort nu!!
Nu på kvällarna händer det endast 2 saker här, endera sitter jag och pysslar eller så ser jag på OS. Ha ha ha, som dom flesta andra. Ikväll ska Anja åka igen och det ska bli kul och spännande att se. Ha det så bra.
Kramar från Lena

"Witch" sa...

Du är galen, julkort fortfarande !!! :D Det översta var så snyyyyggt!