tisdag 25 januari 2011

HJÄLP!

Nu behöver jag verkligen eran hjälp!!! Alla ni som tittar in till mej, snälla kom med förslag på hur jag ska hitta tilbaka till scrapglädjen. Det kan vara nån inspirerande blogg, tävling, rolig skiss, hur ni gör när ni tappat eran mojo, nåt läckert att handla... Det känns jätteskumt att inte ha lust att scrappa. Jag har min verktygsväska ståendes i köket och datorn är uppfälld, men ändå hittar jag ingen inspiration!!! Vad ska jag göra ???
Ni som lämnar en kommentar om tips och ideér, har chans att vara med i en liten utlottning. Innehållet är hemligt, och jag drar en vinnare sent på onsdag kväll. Jag vill ju komma igång och ha roligt!!!

Jag och svägerskan BM ska ju iväg på Skellefteås scrapevent 5-6 feb. Så tiden är knapp...

Nu ska jag förbereda middagen. Och det är samma visa där... Ingen inspiration alls. Middag idag blir makaroner och ugnsstekt korv. Det får duga...

Kram på er alla // Kikki

10 kommentarer:

lk46 sa...

hejsan!
Inte så kul när man inte får tillbaka lusten att pyssla! Någonstans inom sig vet man vad man vill göra, men inspiratonen och fantasien har flygit sin kos!
Jag hade en sån sväng i höstas, då surfade jag bara runt, googlade scrapbooking och tittade in på massor av sider. Jag besökte olika webbutiker för att hitta något nytt! och plötsligt så var jag igång!
Hoppas du snart hittar inspirationen!
kram lene

snojbi sa...

Ojojoj så tråkigt att tappa lusten till scrapp.
Inte kul när man hamnar där.
Jag brukar surfa runt och kolla olika bloggar och försöka hitta nya och det gör man ju väldigt lätt finns ju hur många som helst.
Annars tar jag mej till Gbg och kikar i scrap och pysselbutikerna och ser vad nytt som kommit.
Tillslut brukar lusten komma tillbaka..
Om den inte har träffat dej innan den 5/2 så lär den med all säkerhet göra det då.
Kram och lycka till

Snowflake´s pysselrum sa...

Hoppas du hittar din scraplust igen , tänker på dig...
du gör så fina kort
Kram Titti

Carina sa...

Hej vännen! Det där känner jag igen... Jag brukar leta reda på några utmaningar och tävlingar att vara med på i forum eller butikers bloggar. Är den inte tillbaka innan träffen i Skellefteå så får du den där. Hoppas du hittar den. Kramen

Britt-Inger sa...

Jag brukar faktiskt vara ifrån datan och pysslet!! Jag blir så stressad över att se alla som jobbar på och är duktiga och då låter jag bli att titta.
Det jag brukar hamna i, i dessa lägen, är att jag brukar städa i pysselrummet. Jag brukar då hittar saker som har varit borta ett tag i röran. När då bordet och prylarna är rensad, brukar även inspirationen komma kypande, och pysslandet kan börja komma krypande.
Så, vara ifrån det, är min medicin!
Kramen till dig!

Karro sa...

Ta och gör ett bidrag till månadens tävling i NorthernLightScrappers blogg.
Och kom på miniscraphelgen på lördag och inspireras av alla andra scrapgalna människor :)

Suvi sa...

Kära Kristina!
Vi har lööööössssningen för dig och din borttappade inspiration.
NLS-årsmöte/pysseldag nu på Lördag den 29:e.
Du kommer att sitta med mig och Anna.Ö, så är dagen och scrappinspirationen löst.
Vi har fått äran att göra dagens 4 tävlingar. (tyvärr får vi ju då inte vara med själva,snyft,snyft) så vi räknar med dig.
VI SES DÅ!
Kramar från oss galningar Suvi & Anna

Hozzan sa...

Hej på dig du!

Det är aldrig kul att tappa gaisten men det drabbar oss alla ibland. Faktiskt kan det vara bra att ta paus ibland och bara vara,
börja inte jämföra med andra.Känn lugnet! Plocka ner saker som du gillar och ta med dem till Skellefteå, för där kommer du att möta en massa "dårar" och då kommer nog lusten tillbaka.

Kram
A

onkis sa...

Kolla in min blogg senare idag, då jag och 2 av mina blogg vänner lägger ut en utmaning som jag hoppas att du ska gilla.
Ha en bra dag!

Lotta sa...

Hej vännen!
Jag får ofta, speciellt efter jul, en scrapblock. Det kommer alltid igång tillslut, tror man får vänta ut det. Men denna gång tror jag att jag kom igång fortare genom att jag har storstädat i min lilla vrå. Det har nog hjälpt mig lite att komma igång igen.

Du är snart på gång igen, hoppas jag.... :)
Kram