måndag 14 december 2009

Mera julkort.

För er som känner mig, vet ju att jag gillar julen. Därför har jag anmält mej på bloggen Jul hela året. Mitt mål är att göra 2 julkort i veckan på 1 år. Pice of cake!!! Här kommer mina bidrag för vecka 49 och 50.


Håll till godo!

Kram på er // Kikki

5 kommentarer:

"Witch" sa...

Vem sjutton vill göra julkort hela året???!!!! Herrejösses säger jag bara. Jag är så glad att mina äntligen är färdiga ;)
Dina kort var jättefina, gillade det med mulliga gulliga tomtefar.

Anonym sa...

Vilken bra ide att göra några kort under hela året och då förhoppningsvis slippa stressa nästa år. Postade alla mina idag, en dag försent i vanlig ordning.

Dina kort var jättefina, det sista var nog min favorit eller det andra kanske!?!

Kram Sussig

Lena B E sa...

Hejsan! Så kul att du skaffat en blogg, och jag äntligen kom in på den och får se allt fint som du gör!! :) Jag hittade din bloggadress på jul hela året, men länken har inte fungerat förrän nu. Ser att du lagt till mig i din blogglista, tack vad roligt, :) hoppas det går bra att jag lägger till din adress i min blogglista också?! Dina julkort är kanonfina!! Mycket annat fint hittar jag också här så jag tror jag stannar en stund och tittar mig omkring. :D Ha en trevlig 4:e advent, och lycka till med fortsättningen av bloggen!! :) Kram Lena

Lena B E sa...

Hej igen, jag sitter och tittar på ditt jättesöta julkort med musen på, och den är verkligen supersöt!! Och så vacker julstjärna det är på det kortet också!! Jättevacker!! Tack så mycket för alla fina ord du lämnade efter dig sist du var in på min blogg.
Jag vill önska dig en riktig God Jul & ett riktigt Gott Nytt År.
Kram Lena

Lotta sa...

Det där skulle jag egentligen hoppa på åxå, så kanske jag slipper denna stress som det varit nu med årets julkort...Fast även om jag tokdiggar julen, jag vet inte hur roligt det är att göra julkort i juli månad:) Men jag ska göra ett försök åxå:)

Och TUSEN TACK vännen för ditt underbara julkort som damp ner i våran brevlåda....Och med ett present i åxå....Du är för go:)

Ha det gott i julstöket min vän, lovar att vara mer flitig blogg och mailskrivare när julen är över:)