torsdag 14 april 2011

Vintage ask.

Hittade denna  wellpapp ask bland julgrejerna. Den var fylld med små julgransprydnader, men vad gör man inte som scrappare! Jo, man fixar ny förvaring åt julpyntet, och tar wellpappasken till scrappingen istället...
Smart va!!!

Pappret har jag ju som vanligt ingen aning om. Bilden är någonstans från nätet,blomman på ovansidan av locket är Prima, på framkanten är det rosor från WOC som jag sprejat med glimmer mist "midnight blue" 2 ggr. Superläckert blev det!!! Metall charmsen från pagoni tror jag och spetsen är gammalt arvegods.
Det är tänkt att jag ska spara mina vintagebilder i denna ask, så jag vet vart jag har dom!

Sen vill jag bara säga: Tusen tack för alla underbara kommentarer som ni lämnar efter er! Det värmer ända in i hjärteroten... Själv är jag inte så bra på att lämna avtryck där jag far fram, men jag lovar att jag ska försöka bli bättre på det!!!

Idag ska jag se om jag inte har orken till att ta fram lite pysselsaker. Har ett par projekt som ska vara klara i början av maj, så det gäller att börja på dom nu om det ska hinnas bli klart.

Kram på er alla där ute // Kikki

6 kommentarer:

Lilla Pyssel Inger sa...

Vilken underbar Vintage ask du har skapat:) Du har fått med en massa underbara detaljer och allt är så snyggt och valarbetat:) Jag gillar mycket:)
Hoppas det blir en mysig pyssel stund på dig och lycka till:)
Ha en underbar dag och kramar från Lilla Inger:)

onkis sa...

Din ask är jättefin,va roligt att ha en så fin ask vid sitt pysselbord.
Ha en bra dag!

Lena sa...

Jätte, Jättefin Kikki. Vilken fin dekoration i ditt pysselrum. Jag älskar ju Vintage. Så du förstår detta är ögongodis för mig. Kram Lena

lk46 sa...

Ja, är man scrappare så är man. Då ser man något snyggt bli till i nästan allt!
Den är helt underbar, tur att du hittade en annan låda till julpynten!
Ha en bra dag!
Kram lene

snojbi sa...

Kanonsnygg ask

Lisa-olsi sa...

En jättesnygg ask,
fint med blått/turkost.
Kram Lisa