måndag 15 mars 2010

Födelsedagsswappen i mars.

Detta kort gjorde jag till Jeanette som fyllde år här i början av mars. Papprena är från Basic Greys nya serie Origins. Jag har bestämt att grattiskorten till de som är med i swappen ska ha annorlunda vikningar, så nu tar jag tacksamt emot förslag på vart jag kan hitta sådana vikningar.
Det skulle säkert gå att dekorera den mer, men jag tycker att det blev bra. Den kanske blir lite svår att stänga om det är för mycket på och i.


                                                       Annars så händer det inte så mycket idag. Ska prova mina nya stämplar från Crafty Individuals och se om jag kanske får ihop ett kort. Resultatet lär säkert komma hit....

Ha det så gott i det fina vårvädret...

Kram Kikki

7 kommentarer:

Lena B E sa...

Hej Kikki!
Jättefint kort du gjort, verkligen annorlunda, den vikningen har jag aldrig sett förr. Supersnyggt är det!! :)
Du undrade över några fjärilar, kan du ge ett exempel på vart jag har använt dessa så underlättar det betydligt. Jag har nämligen flera olika sorters fjärilar så jag vet inte riktigt vilka du menar.
Tips på ställen med olika vikningar... Här finns lite olika tips och beskrivningar, http://www.kortifokus.se/ Titta där får du se.
Kramar från Lena

Lena B E sa...

Aha var det den, det är en Martha Stewart stans/punch. Jag mailar en länk till dig.
Kram Lena

Lena sa...

jättefint och annorlunda kort du har gjort. superfint. tack för omtanken kram lena

Carina sa...

Underbart kort!!! Jag älskar verkligen nya vikningar och denna har jag inte sett. Kortet har kommit i fredags, helt underbart. Ska bara hitta orken att göra tre att skicka vidare så ska jag visa upp det underbara kortet. Min kompis hade sett det i din blogg och när hon fick syn på det hos mig utbrast hon: Var det DU? Hon såg ju att det stod till Carina men fattade inte att det var jag. Lite roligt. ;o)
Det är inte så långt hit till Nettans butik från dig, jag brukar ju åka upp till Luleå på en kafferast.. ;o) Skämt å sido, jag är upp till min dotter i Luleå lite nu och då. Ha en trevlig vecka! Kram

"Witch" sa...

Oh så fint, och vilken häftig vikning. Har du hittat den mallen på nätet eller?
Har brevbäraren hittat fram till Renlandet från Skånelandet?
*kram*

Lena sa...

Hejsan!
Ta en kik in i min B-logg. Kör en liten utmaning där.
Hoppas du vill vara med. Kram Lena

Caroline sa...

Nu hittade jag till din fina blogg, hit kommer jag tillbaka. Tack för lånet av den fina stämpeln igår. Jag har redan knåpat ihop ett kort med den som ska levereras idag. Kram!