söndag 11 september 2011

Efter regn kommer solsken...

Så har vi då tagit farväl av mamma. Det var tufft men samtidigt en helt underbar begravning, om man nu kan ha en sådan. Akten var ljus och fin, mycket fina psalmer och solosång. Precis som mamma skulle ha velat ha det..

Nu skriver vi ett nytt kapitel i våra liv, och vad kan väl vara bättre än att få säga att ett nytt liv frodas...


Det är nämnligen så att jag och Thomas ska bli FARMOR och FARFAR!!! Robin och hans Malin ska bli föräldrar! Kan inte fatta att det är sant... Vi har vetat om det ett tag, men inte fått säga nåt, men nu börjar man se en liten kula, så nu går det inte att dölja längre. De ska få sin bäbis nån gång i mars nästa år, så vi får vänta ännu ett tag. Men fatta: Jag - FARMOR!!! Nog för att jag snart fyller 50, men nog låter farmor jättegammalt... Men jag kommer att bli den mest barnsliga farmor ni kan ana!

Älgjakten har kommit igång här i Lillpite. Igår fick Tobias skjuta en tjur, och i morse for Thomas och Tobias  ut på pass kl 05.00, och pratade så högt att de väckte mej. Och när jag väl vaknat är det hopplöst att somna om... Men jag får väl ta en liten förmiddags stul. Nu hade jag tänkt plocka fram lite pysselsaker, för det var ett tag sen. Först tror jag att det blir att äta frukost, måste ju få i mej lite energi så jag orkar med pysslandet...

Morgonkramar från en blivande farmor // Kikki

12 kommentarer:

Mim... sa...

Så kul!
Ha det gott...

Pyssel och Kort sa...

Så super kul,!!
Grattis!
Kram Elin

Britt-Inger sa...

Låter ur gammalt.. ;O).....
Jag skulle hämta min son hos dennes kompis....när jag kommer i närheten av dom (dom var ute) så kommer en av dom små fram och frågar om jag var Marcus farmor......TRODDE JAG SKULLE DRÄPA UNGEN.... Men han lever än ;O)
GRATTIS!!!!! Det är nog lite spec. att få sina barnbarn...
Ha en bra söndag. Kommit hem nu från morgonpromenaden med Carina.
KRAM, Britt-Inger

Snowflake´s pysselrum sa...

Hej och riktigt grattis har själv blivit mormor och det är livets efterrätt, fattar inte att man själv orkade med tre småttingar har problem nu med att hinna med en , visserligen lite mer långsam (sjukdomen)men det går i sakta mak.Hoppas du får något nytt att tänka på nu....men man glömmer ju aldrig men det blir ett gott minne.
Kram Titti

Carina sa...

Men så härligt!!! Och farmor låter faktisk äldre än mormor tycker jag... Så jägarna kunde inte vara tyst i morse heller. Här skiner solen, ungdomarna har åkt, tänkte ta mig en tur ner i pysselrummet och röja lite. Var är du då?! Min privata röjare... ;o) Kram vännen!!

Gittans Pysselsida sa...

Grattis till att bli Farmor!..
Det är konstigt...jag har själv träffat på det....ett liv föder ett nytt..
Kram Inga

lk46 sa...

hej vännen!
Grattis, så kul att höra och jag lovar dig att man inte är gammal för att man blir Farmor. Jag har 4 underbara barnbarn som hellre är hos Farmor än hos Mormor ( för mormor är gammal) Deras mormödrar är inte det, men hittar inte på saker!
Så njut vännen att du fortfarande är så "ung" att du kan ta hand om barnbarnet!
Massar av kramar från Lene

onkis sa...

GRATTIS till den blivande farmodern :)
Va mysigt,min mamma säger alltid att barnbarn är livets efterätt.
Ha en toppen bra dag!

Hozzan sa...

Ja du det är nog bara att "bita i det sura äpplet" och ta smällen att bli farmor ;o)men du vet ju att det alltid är den mentala åldern som räknas... Grattis i massor!

Själv kommer jag ju bara att bli mormor och de blir ju aldrig lika gamla...fast jag hopppas att det dröjer många år ännu tills jag blir det.

Kramen

Lena sa...

Grattis! Vad roligt för dig farmor. Tur att det händer lite roligt till omväxling. Ha det gott. Kram Lena

snojbi sa...

GRATTIS till den blivande farmorn och de blivande föräldrarna såklart.

Petra/Paradise sa...

Först och främst, tusen tack för dina fina ord i min blogg!
Det är väldigt intressant att läsa om andras mor- och farföräldrar och deras livs historia.

Jag får verkligen beklaga sorgen för din mors bortgång :(
Nu får du försöka lägga tankarna på ditt kommande barnbarn istället, som kommer skänka er familj en massa glädje! :)
Jättestort grattis till att du ska bli farmor!!!! :)


MÅNGA Styrkande kramar Petra