måndag 6 september 2010

Altrad förvaring...

Så har jag då gjort mina första altrade alster. 2 st kartonger som jag klätt med BG Marrakech, och de 3 trädjuren är från ett jättegammalt halsband. Passade perfekt!
Det som inte riktigt passade är Magnoliastämpeln. En stämpel från djungelkollektionen skulle ha varit bättre, men nu äger jag ju ingen sån så det får bli så här...
Här i Lillpite så skiner solen och är nästan lika varmt som en sommardag. Åtminstone om man tittar på termometern. Jag bara älskar dessa sköna höstdagarna. Underbart att få bo på landet och se kornåkrarna ändra färg från grönt till gult, björkarna gulna och tappa löv, gå ut i skogen och plocka lite lingon...
För att inte tala om att få mysa på kvällarna med tända ljus...

Nu ska jag ta och skala  lök, skära tomater och skölja på potatis. Jag och Thomas ska äta SURSTRÖMMING till middag!!! Mmmmm.... Snålvattnet rinner, och jag kan riktigt känna lukten av strömmingen.

Ha en riktigt skön måndag. Det ska jag...


Kram // Kikki

3 kommentarer:

Catta sa...

Vad duktig du är som betar av dina 100 alster. Askarna blev bra, med färgerna du valt på flickan tycker jag att hon passade bra!
Så gott med suris *slurp*
Kram Catta

Anna sa...

GUD så fina saker du har gjort!! Askarna föll jag för..direkt...Min ask som jag fick var superfin!

Håller med Catta...vad duktig du är som betar av dina 100 alster..hoppas att du VINNER!!!

kram/Anna

Gun sa...

Överskriften lockade... Mycket vackra askar och du ska se att du hittar användning för dom. Jag gillar att altra och har gjort det förr i tiden också, utan att veta vad det hette :)
Kramar