fredag 15 maj 2015

Yohoo!!!

Är det nån som är kvar? Hugaligen... Det har nu gått 4 månader sen sista inlägget. Fattar inte att  tiden bara springer förbi mej... Hälsan har väl inte varit den bästa de senaste månaderna, men livet går vidare ändå. Viljan och lusten att pyssla finns där, men det är kroppen som säger ifrån. Men så plötsligt så dyker det upp en utmaning som verkligen lockar min pyssellust. Den här gången är det en utmaning från Words & Paintery. En superfin skiss...Min tolkning av skissen...


Ett underbart foto på en underbar Wilmer! Tänk att hjärtat fylls av värme och kärlek bara av att se på denna LO... Titeln säger precis hur denna gounge är: Vild och galen!!!

Nu ska jag ta och koka mej en tekopp och sätta mej framför tv:n en stund. Sen söker jag mej bort till sovrummet, för i morgon kommer lilla fröken Nelly och hälsar på farmor och farfar. Ska bli så kul att få känna hennes ljuvliga armar runt min hals.

Kram och god natt...

// Kikki

4 kommentarer:

onkis sa...

Hej!
va kul och se dig blogga igen, hoppas att du mår bättre nu.
Underbar LO du har gjort, lycka till i utmaningen.
Kram!

Titti sa...

Kul att se dig bloggandes igen.
Den är så fin din tolkning , ja de söta små liven
gör att man blir varm inombords .
Kram från Titti

Marie/Mison sa...

Jättesnygg! Gillar att du använt dig av olika stenciler på bakgrunden! Tack för att du hänger på Words & Painterys utmaningar!

Lisa-olsi sa...

En härlig och snygg LO,
bra tolkning av skissen.
Jag gillar din text och
framför allt ditt motiv,
charmig liten grabb :)

Hoppas du fick många goa
kramar av Nelly :)

Ha det gott!
Kram Lisa