onsdag 31 december 2014

GOTT NYTT ÅR!!!




Jaha... Så har ytterligare ett år gått, och 2015 står och bankar på dörren. Mycket har hänt under 2014, både tråkiga och roliga händelser. Men nu lägger vi det bakom oss och ser fram emot ett härligt 2015!
Vill på detta sätt önska alla mina bloggvänner ett underbart GOTT NYTT ÅR! För min del så hoppas jag att pysselåret 2015 ska innehålla mer pyssellust än 2014!

Var rädda om varandra där ute!

Kram // Kikki

söndag 7 december 2014

Kort till en 40-åring...

Fick en beställning på ett kort till en tjej som fyllt jämnt. En supergo tjej, som jag vet gillar vintage/shabby chic. Så jag såg direkt hur jag ville att kortet skulle se ut...


En av mina favoritstämplar fick pryda kortet, och nåt som jag oftast har på mina kort är de rivna kanterna. Det blir så himla fint!

Nu ska jag väcka sonen, och så ska vi åka till badhuset och bada. Jag tränar i varmvatten bassängen, medans Simon simmar i 25 meters bassängen.

Ha en underbar 3:advent!

Kram // Kikki

lördag 6 december 2014

Vem hade trott det här!

Ja jag säger då det... 3:e dagen i rad som jag gör inlägg i bloggen*ler* Idag bjuder jag på ett par LO...

 En underbar LO på våran älskade Mike. Det här kortet är taget 3 dagar före vi var tvungna att låta honom somna in...


 En bild som jag bara älskar! Våra älskade barnbarn Nelly och Wilmer...



 Våra älskade 4-fotade vänner Mike och Pepsi. Sista sommaren de fanns med oss...



 Goaste Wilmer...



Solstrålen Nelly...


Måste bara säga att jag gillar verkligen dessa LO´s. Men så är det ju villiga modeller... Inte svårt att få till fina alster när man har detta att jobba med :-)
Nu tror jag att pysselgrejjerna åker fram, för än är kvällen ung...

Ha en skön lördagskväll // Kikki

fredag 5 december 2014

Eftersläntare...

Sorterade bland bilderna i datorn i går, och hittade några alster som inte är bloggade. Visserligen är de inte redigerade, men det får ni ta...






Det var allt från mej för den här gången. Hoppas ni har lust att titta in framöver, för det kommer in julkort här framöver.

Äntligen har pyssellusten infunnit sig, som jag har väntat på den... Så nu är jag i full gång med julkorten och har en del ogjorda. Det blir vad jag ska pyssla med idag och i helgen. Kanske att det blir nåt annat julpyssel också...
Det är första helgen på länge som vi inte har nåt inplanerat, så jag hade tänkt ta en paus i pysslandet och överraska min man med att bjuda ut han på en försenad födelsemiddag på lördag kväll. Som jag ser fram emot det...

Nä nu ska pysselgrejjerna fram, så jag säger tack och hej!

Må så gott!!! // Kikki

torsdag 4 december 2014

Ett litet julkort...

Tänkte att jag skulle visa er ett väldigt enkelt julkort, men ändå fint tycker jag...


Det kommer fler julkort, men min whiplash har stoppat mej från att sitta vid datorn. Men nu är jag "Back on Track" igen.

Livet lunkar på här i Lillpite. Idag skriver vi den 4:e december, men nån vinter vet jag då inte om vi har fått! Tempen visar + 0.8 grader och knappt 1 cm snö!!! Inte för att jag gillar vintern, men det är snart jul och då vill jag att det ska vara VITT ute!!!

Nä nu ska jag göra mej klar för att fara i varmvattenbassängen och träna lite, medans gubben och yngsta sonen simmar.

På återseende // Kikki