torsdag 19 december 2013

Har jag kvar några bloggvänner?

Hugaligen vad tiden går! Det har gått lite drygt 3 mån sen sista inlägget... Skäms på mej!!! Men det har hänt en hel hos familjen Nyström, som gjort att jag varit frånvarande. Hälsan har varit en orsak, men så har detta också varit den största orsaken:


21 september kom denna underbara kille till världen. Han heter Wilmer, och är vårat 2:a barnbarn! Lyckan är total! Både för föräldrarna, och så för oss som blev farmor och farfar igen!
Ja, nu förstår ni varför jag inte haft tid och ork att blogga...
Måste ju bara få visa ett foto på Wilmers kusin, tillika vårat 1:a barnbarn Nelly:


Våran trollunge har hunnit bli 1 ½ år! Ja, jösses vad tiden springer fort...

Trots att jag inte bloggat nåt,  så har det varit lite aktivitet i pysselrummet. Jag kan inte visa upp allt, men här kommer det ett litet smakprov:



Beställningskort till ett bröllop...


Med detta kort vann jag första pris i Ö-vik...


Och så till sist en beställningskort till ett bröllop...

Ja nu står julen för dörren med allt vad det innebär, men här uppe i Lillpite så är det just ingen snö att tala om. Jag tror inte att det är 1 dm ute på gräsmattan!!! Jag är ju ingen vinterälskare, men nog vill jag ha snö på julen!!! Åja... Det är bara att gilla läget. Julafton ska vi tillbringa hos Wilmer och hans föräldrar. Dom bor här i byn, så vi har inte långt att färdas...
På juldagen kommer Nelly med sina föräldrar, så då får vi fira även med dom...

Idag står en stadstur på agendan. Inga julklappsinköp, för de är redan klara. Men det är lite småärenden som måste göras...

Ska försöka att bättra mej till nästa år, men jag kan inget lova. Man vet ju inte vad som kommer att hända framöver. Och är det nåt jag lärt mej, så är det: Att livet är fullt av överraskningar!

Var rädda om varandra!

Kram // Kikki